Sinds kort schrijf ik een blog voor uitgeverij .www.boekwinkelboeksz.online  Het thema van deze maand is  Herfst.

Hier vind je tips en trucs om een zo mooi mogelijke herfstfoto te maken.

 

Mijn foto bij werkaandemuur.nl zit in de nieuwe trendcollectie  Denim Drift, Flexa's kleur van het jaar 2017. Een volwassen kleur blauwgrijs. En een prachtige kleur in contrast met ander kleuren. Zoals oker of al lekker zomers: koraal.
Denim Drift is ook een kleur die accent geeft aan een rustige inrichting. Een prima match met een afbeelding in blauwe en grijze tinten of een print in zwart/wit . Op de muur zelf, of juist op de muur er tegenover.

FOTO DIGISTARTER

Foto van de week van Nelleke Wallenburg
Nelleke fotografeert al jaren als hobby. De afgelopen drie jaar is ze zich steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en heeft ze veel bijgeleerd. “Het liefst maak ik natuur- en portretfoto's. Een speciale techniek gebruik ik niet. Spontane foto's vind ik het leukst. De foto is gemaakt bij het Veluwemeer. Ik stond te wachten op Botters, waarvan ik wist dat ze langs zouden komen varen. Ik wilde hier eigenlijk foto’s van maken”, legt Nelleke uit. In haar ooghoek zag ze de fietsers over de steigers aankomen fietsen, die net met het fietspondje over gestoken waren. Ze heeft toen gelijk haar camera gepakt en een foto gemaakt. "Ik vind de foto zelf mooi omdat het rust en ontspanning uitstraalt. Er is niets in scene gezet”. Wij vinden de foto ook zeer geslaagd, het is een rustige foto die toch veel vertelt. Gefeliciteerd Nelleke! 

FOTO VELUWELAND

Foto Nelleke Wallenburg

,,De Cannenburch in de schijnwerpers."

Vaassen

Cultuurplein Noord Veluwe, centrum voor de kunsten, presenteert in samenwerking met de gemeente Epe op 7 november 2015 een sfeervol en kleurrijk licht-, muziek- en dansspektakel bij Kasteel Cannenburch. Het kasteel zal in sfeervolle tinten worden verlicht. Op de binnenplaats bevindt zich een fraaie koepeltent met podium. Vanaf 19.00 uur is het terrein geopend waarna het programma vanaf 19.30 uur begint met de opening door wethouder Kunst en Cultuur, Jan Aalbers.

NIKON

I AM BEST OF MAY
De mooiste foto's gemaakt door Nikon fans in de maand mei 2016.

..

Foto opdracht.   

Onderstaande foto is een foto opdracht. Gemaakt bij zonsopkomst van de Nestle fabriek Nunspeet. 

                                                                                                                                                                                                

Fotowedstrijd 2017

Wij hebben veel inzendingen mogen ontvangen voor de fotowedstrijd. Het was moeilijk om een keuze te maken uit de vele mooie foto's, maar er zijn inmiddels twee winnaars uitgekozen. Gefeliciteerd met jullie prijs! De winnaars zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

 
 
 
Schaapskudde Epe-Heerde nieuwe foto's toegevoegd aan het album Winnaars fotowedstrijd.
5 juni 2017
 

Onze door Ondernemersvereniging Epe gesponsorde fotowedstrijd heeft vooral veel mooie foto’s opgeleverd. Alle deelnemers hartelijk dank daarvoor! De mooiste tien foto’s worden op een doek van 100 bij 70 cm afgedrukt, in metalen frames gemonteerd een tentoongesteld tijdens het schaapscheerdersfeest dat zaterdag bij de Grote Kerk in Epe wordt gehouden. Daarna verhuizen de foto’s naar de woningen en/of tuinen van de winnaars.
De winnende foto’s met daaronder de namen van de fotografen. Allemaal van harte gefeliciteerd!