Oké je bent eruit, je wilt geen lege muur meer. De vraag is alleen: Waar begin je? En hoe kies je iets uit wat bij jou en je interieur past? Een beeld kiezen dat past bij jouw smaak en interieur is niet zo moeilijk als je denkt. Het belangrijkste is dat het je een goed gevoel moet geven.                                                                                                                    

In de webshop staan diverse soorten materialen zoals:

Giclée,  Print op canvas , Acrylglas,  Xpozer, Aluminium dibond, Staal, Canvas met een prachtige baklijst, Print op wisselbaar doek, Buiten canvas, Ingelijste fotoprints, Hout, Fotoprints.

Heb je het werk gevonden wat de juiste sfeer heeft, dan hoef je hierna alleen nog maar te kiezen voor het materiaal en de afmeting. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Dus je kunt het af laten hangen van je budget. Bestel fotoprints en lijst het zelf in. Wil je het direct op kunnen hangen, kies dan voor canvas of Xpozer of hout. De houtstructuur is goed te zien door de print heen. Het afdrukken van de prints wordt verzorgd door werkaandemuur

Regelmatig wordt de webshop bijgewerkt d.m.v. nieuwe werken. Heb je vragen over een foto, of zie je een foto van jouw keuze er niet tussen  staan, neem dan even contact op. Door op de foto te klikken word je doorgestuurd naar de shop.

IJsland

Bloemen

Tulpen

Bossen

Paarden

Fauna

Landschap en winter 

Brocante

Cityscapes

Diversen